BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianSerbianSpanish
 • Цената на електроенергията се увеличава, което усещате с всяка нова сметка за ток. Какво да направите: станете независим производител на електроенергия и се освободете от бъдещите увеличения на цената.

  Представете си възможността да бъдете максимално енергийно независими от мрежата. Това е, което АПЕКС СОЛАР може да направи за вас!

  Фотоволтаична система за собствена консумация означава, че генерираният ток от слънчевата система се използва в рамките на Вашата собственост и не се подава в мрежата. Това увеличава вашето ниво на автономност и ви освобождава от бремето на бъдещи увеличения на цените на енергоносителите. В България, цената на електроенергия произведена от фотоволтаични системи, вече е по-евтина от разходите за закупуване на електроенергия от мрежата! Високия процент на задоволяване на собствените нужди ви осигурява бърза възвращаемост на разходите за Вашата фотоволтаична система.

  Автономно, хибридно захранване

  Автономно, хибридно захранване

  Системите за собствена консумация на АПЕКС СОЛАР могат да работят напълно независимо от мрежата, което ги прави единствения устойчив източник на енергия за не-електрифицирани райони. За обекти свързани към мрежата, слънчевата енергия е приоритет за консумацията.

  АПЕКС СОЛАР предлага оптимизирани системи за собствена консумация за търговски обекти и фирми. Сметката за електричество на вашия бизнес може да се намали, тъй като електроенергията произведена от вашата слънчева система е по-евтина, отколкото тази, която купувате от електрическата мрежа.

  3kWp bistriza

  4 kW изходна мощност (230Vac/50Hz) с 3kWp фотоволтаици

  Кажете сбогом на увеличаването на цените за електроенергия! Намалете зависимостта си от енергийните монополисти с интелигентните системи на АПЕКС СОЛАР, като използвате електроенергия произведена от Ваша фотоволтаична система!