BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianSerbianSpanish
 • За бизнеса

 • Мрежовите фотоволтаични системи функционират без батерии, т.е. при отпадане на мрежата в случай на авария, системата спира да работи. АПЕКС СОЛАР предлага на своите бизнес клиенти оптимизирани за собствена консумация системи подходящи за търговски обекти, производства и фирми, където основното потребление е в светлата част на денонощието. Сметката за електричество на вашия бизнес може да се намали, тъй като електроенергията произведена от вашата слънчева система вече е по-евтина, отколкото тази, която купувате от електрическата мрежа.

 • Опита и експертизата на АПЕКС СОЛАР в реализацията на мрежови системи за бизнеса включва:

  • Анализ на място и планиране на системата
  • Проектен дизайн & Инженеринг
  • Бюджетиране на разходите & Финансова оценка
  • Консултиране в издаването на приложими Разрешителни
  • Продажба и доставка на оборудване
  • Подготовка на обекта, строителство и монтаж
 • Какво ни прави различни?

  Нашата концепция

  АПЕКС СОЛАР предлага концепция без аналог преодоляваща досегашните ограничения. Чрез професионални софтуерни продукти, нашия екип от високо квалифицирани инженери създава дизайна на системите и изготвя доклад съдържащ пълен технически и икономически анализ. Въвеждането на най-иновативни решения, придават на нашите системи изключително удобство по време на експлоатация и несравнима гъвкавост в поддръжката, без компромис с качеството и надеждността.

  Нашите решения

  АПЕКС СОЛАР не предлага готови решения. Всеки клиент има своите изисквания, на които Апекс Солар може да предостави адекватно решение. Така, всеки проект получава индивидуален подход. За сигурното бъдеще на системите ни се грижи продуктовата и монтажна гаранция. Ние сме Сертифициран Сервизен партньор на производителите, с които партнираме и сме готови да реагираме мигновенно при евентуален проблем, както в гаранционен, така и в извънгаранционен период.

  Нашето предимство

  АПЕКС СОЛАР е добре позната българска компания, която от 1993 г.има стотици изпълнени инженерингови проекти в областта на слънчевите енергийни системи и работи отдавна с наложилите се производители. Ние сме в състояние да предложим най-доброто съотношение цена/качество. Ако търсите най-добрата ефективност, ние ще ви я предложим; ако имате ограничения в бюджета, ние ще ви осигурим достъпна цена, но без компромис в качеството. Апекс Солар винаги е в синхрон с най-съвременните технологии на приемлива цена.