BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianSerbianSpanish
 • За нас

 • АПЕКС СОЛАР ООД е приемник на наложилата се от 1993 г. компания АПЕКС ММ. Фирмата ни е специализирана в областта на проектиране, изграждане и поддръжка на соларни системифотоволтаични и слънчеви системи за топла вода.

  Вече 24 години налагаме водещите технологии и стандарти по отношение системите за оползотворяване на слънчевата енергия. Нашият инженерен екип гарантира, че клиентите ни получават най-добрия продукт и поддръжка.

  монтажна бригада на фотоволтаичен парк

  Какъв е Вашия риск?
  Слънчевите енергийни системи вече са “на мода”. Всеки може да получи лесно знания от интернет. Без практика това знание е полезно, но опасно. Клиентът не може от пръв поглед да определи кой наистина е експерт и поради това да поеме значителен риск!
   
  Нашите предимства:

  АПЕКС СОЛАР е добре позната българска компания, която от 1993 г. има стотици изпълнени инженерингови проекти. Ние сме в състояние да предложим най-доброто съотношение цена-качество. Ако търсите най-добрата ефективност, ние ще Ви я предложим; ако имате някои ограничения в бюджета, ние ще ви осигурим достъпна цена, но с добро качество.

  Нашата визия е да се създаде една по-чиста околна среда и да се гарантира бъдещата енергийна независимост.

  ОПИТ
  АПЕКС СОЛАР има реализирани повече от 300 проекта с обща мощност над 40 MW (термални и фотоволтаични слънчеви системи). Нашите проекти са жилищни, селскостопански, промишлени и хотелски. Фирмата ни притежава правоспособни проектанти, вписани в Камара на Инженерите в Инвестиционното Проектиране.
  КАЧЕСТВО
  АПЕКС СОЛАР внимателно избира своите доставчици и използва изключително проверени и първокласни материали. Ние сме официални дистрибутори и сертифицирани сервизни партньори на утвърдени в световен мащаб производители на компоненти за фотоволтаични и термални слънчеви системи.
  ПОДДРЪЖКА И КОНТРОЛ
  Екипите на АПЕКС СОЛАР наблюдават 24/7 и осигуряват поддръжката на слънчевите системи, което позволява надеждна експлоатация без загуба на енергия, която може да се отрази на възвръщаемостта на инвестициите.
  ОТГОВОРНОСТ
  Слънчевите енергийни системи на АПЕКС СОЛАР спестяват годишно над 85 000 тона вредни емисии на CO2. По този начин ние допринасяме за опазването на околната среда и за един по-добър свят за бъдещите поколения.