BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianSerbianSpanish
 • Интелигентни хибридни инвертори

  • imeonИнтелигентен хибриден инвертор
  • Smart-Grid / Back-Up / Off-Grid / On-Grid
  • Компактна „всичко-в-едно“ система
  • Повишена ефективност над 30%
  • Интелигентно управление на зареждането
  • Простота на използване
  • „Plug & Play“
  • Локално и дистанционно наблюдение

  АПЕКС СОЛАР представя най-новата генерация интелигентни хибридни инвертори за собствена консумация, които комбинират функциите на мрежов инвертор, автономен инвертор и MPPT контролер. Хибридния инвертор не изисква сложни конфигурации, тъй като анализира и съвместява в реално време наличните енергийни източници спрямо потреблението. Ключова характеристика на инвертора е интелигентната му функция за насочване и сумиране на енергията от наличните източници – фотоволтаични панели, акумулаторни батерии и мрежата (Phase Coupling Energy). Вече няма нужда от превключване на източника на енергия, което често води до микро-прекъсвания в захранване на консуматорите. Когато мрежата е на разположение, инвертора може постоянно да захрани консуматорите с двойно по-голяма от номиналната си мощност.

  smart grid inverter

  По този начин се намалява необходимия капацитет за съхранение и значително се увеличава живота на батериите. Инвертора дава приоритет на слънчевата енергия, като захранва консуматорите с енергия от фотоволтаиците и батериите, като ползва обществената мрежа само при недостиг.

  Опционално се предлага web мониторинг карта, с помощта на която може да се осигури мониторинг в реално време на слънчевата инсталация.

  web monitoringПотребителят може да се свърже със системата у дома си, както от разстояние (чрез интернет), така и с помощта на софтуера за мониторинг (чрез USB или Ethernet / IP). Възможно е също така да настроите инвертора за автоматично изпращане на специфична информация за системата, чрез електронна поща или SMS. Инвертора може да бъде конфигуриран дистанционно. Системата осигурява непрекъснат мониторинг и информира потребителя за различни събития, когато е необходимо (сигналите могат да се изпращат по електронна поща или SMS).

  <<<Тук може да изтеглите техническата спецификация на интелигентните хибридни инвертори.

  При интерес да ви консултираме при избора на оптимална хибридна система, моля не се колебайте да се свържете с нас!