BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianSerbianSpanish
 • За дома

 • Растящите цени на електроенергията, съчетани с намаляване на преференциалните тарифи, карат все повече потребители да търсят решения за спестяване от сметките си за ток. АПЕКС СОЛАР предлага перфектни решения, които ще ви позволят да извлечете максимума от Вашата слънчева система. Намалете зависимостта си от енергийните монополисти с интелигентните системи на АПЕКС СОЛАР, като използвате за собствената си консумация електроенергия произведена от Вашата слънчева система!

  АПЕКС СОЛАР доставя и инсталира изцяло окомлектовани слънчеви системи за топла вода и фотоволтаични системи за дома, вилата, лодки и каравани, както и за уникални приложения. Фотоволтаичните системите могат да бъдат автономни, свързани с мрежата или мрежови за собствена консумация и резервно захранване.

  Обадете ни се или ни пишете, за да ви консултираме, коя е най-подходящата за вас.

  Вариантите за спестяване до 100% от сметката ви за ток, които АПЕКС СОЛАР предлага са:

 • Нашите решения

  АПЕКС СОЛАР не предлага готови решения. Всеки клиент има своите изисквания, на които Апекс Солар може да предостави адекватно решение. Така, всеки проект получава индивидуален подход. За сигурното бъдеще на системите ни се грижи продуктовата и монтажна гаранция. Ние сме Сертифициран Сервизен партньор на производителите, с които партнираме и сме готови да реагираме мигновенно при евентуален проблем, както в гаранционен, така и в извънгаранционен период.

  Нашето предимство

  АПЕКС СОЛАР е добре позната българска компания, която от 1993 г.има стотици изпълнени инженерингови проекти в областта на слънчевите енергийни системи и работи отдавна с наложилите се производители. Ние сме в състояние да предложим най-доброто съотношение цена/качество. Ако търсите най-добрата ефективност, ние ще ви я предложим; ако имате ограничения в бюджета, ние ще ви осигурим достъпна цена, но без компромис в качеството. Апекс Солар винаги е в синхрон с най-съвременните технологии на приемлива цена.